Undermeny

Caviar

Caviar of Switzerland erbjuder kraftfulla anti-aging produkter, där varje produkt innehåller högteknologiska ingredienser såsom komplex av ädel kaviar, collagen-stimulerande peptider, fuktbindande hyaluronsyra samt hudföryngrande och hudutjämnande enzymer (Superoxide Dismutase – SOD och Reservatrol). Caviar Of Switzerland har ett ledande, världsberömt laboratorium med ett team av förstklassiga dermatologer och vetenskapsmän, som är kända för sin innovativa forskning och utveckling inom området hudvård, hudvetenskap och anti-ageing. Caviar Of Switzerland har åtagit sig att producera hudvårdsprodukter som gör att huden ser yngre och friskare ut.

Vi tittar närmare på de nyckelingredienser som finns i samtliga produkterna från CAVIAR OF SWITZERLAND:

Caviar är framställt från icke-fertiliserad stör. Stören är odlad i Frankrike, nära Bordeaux. Likt alla ägg är kaviar rik på näringsämnen såsom protein, mineraler, vitaminer och fettsyror varav ett flera är fleromättade fettsyror.
Kollagensyntes stimulerande peptider är små peptider som som härmar kroppens egna mekanism för att producera kollagen via TGF-beta. Denna minimera aktivt alla typer av rynkor och har även åtstramande och mjukgörande egenskaper.
Resveratrol är extrakt från Polygonum Cuspidatum. Detta är en antioxidant och ger ett cellskydd mot fria radikaler.
Vidare har in vitro – tester visat att det har anti-inflammatoriska och hudutjämnande egenskaper (förebygger och behandlar oönskad pigmentering).
Sodium hyalurat har starka mjukgörade egenskaper.
Hyaluronsyra är en av de viktigaste ingredienserna för att hålla huden karaktäristiskt ung och frisk. Hyaluronsyra binder fukt i huden, upp till 1000 gånger sin egna vikt, och är därför kraftfullt återfuktande.
Sheamör regenererar cellerna och skjuter effektivt upp åldrandet i huden. Sheasmör mjukgör, återfuktar och rekonstruerar huden.
Panthenol verkar anti-inflammatoriskt, skyddande och återfuktande. Hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukt och ger huden en sammetslikande barriär.
UVB-filterskyddar mot sol-strålning och förhindrar rodnad.

Serien innehåller tre exklusiva produkter:

Caviar Cellular Repair Serum
Detta lyxiga och högkoncentrerade serum är designat till att gå rätt på hudens åldrande. Det stimulerar inte bara till kollagenproduktion, kämpar mot inte och yttre åldrande utan har även starka helande egenskaper. Din hud kommer att se yngre mer levande ut!
Caviar-extrakt mjukgör, tillför huden värdefulla mineraler, ger cellförnyelse och stärker huden.
Serumet används både morgon och kväll, och appliceras före Caviar 24h Regenerating Cream. Ett serum har tunnare konsistens än en creme, och tränger därför djupare ner i huden och ger en kraftfullare hudföryngring.

Caviar 24h Regenerating Cream
Denna koncentrerade men lätta kräm reparerar och ger effektiv cellförnyelse, ger näring och mjukgör din hud dygnet runt.
Förbättrar elasticiteten, suddar ut fina linjer och rynkor och håller din hud frisk. Din hud känns återfuktad, uppfriskad och mjuk och ser stramare, friskare ut.
Appliceras morgon och kväll på väl rengjord hud. Används för bästa resultat tillsammans med Caviar of Switzerland Cellular Repair Serum.

Caviar Intensice Eye Cream
Bekämpa ålderstecknen kring ögonen med denna lyxiga ögoncreme, specialdesignad för den omtåliga huden runt ögonen. Den kraftfulla blandningen av nyutvecklade ingredienskomplex i kombination med E-vitamin, Provitamin B5 och organiskt blomvatten stramar upp huden och gör den fastare och slätare. Kollagenfibrerna dras ihop för att minimera fina linjer och rynkor, och din hud får en antioxidantkick. Den rika, krämiga konsistensen minskar även mörka ringar under ögonen och återfuktar huden på djupet.
Appliceras morgon och kväll.

CaviarOfSwitzerland_spoon