Undermeny

Dermaceutic

 

Dermaceutic utvecklades ursprungligen i Frankrike för att tillfredsställa hudläkarnas behov av hudvårdsprodukter, och är just därför även framtaget av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Produkterna förbereder, optimerar, reparerar och förlänger resultatet av peeling, laserslipning, utyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp.

Cleanser 5

Mjölkrengörning som verkar djuprengörande och hjälper till mot matt hud, vidgade porer och ojämn hud. Förbättrar hudens glans och lenhet. Genom sin exfolierande verkan sätter Cleanser 5 återigen fart på cellförnyelsen och optimerar Dermaceutics behandlingsprogram.

Aktiva ingredienser:

Glycolic acid 5%
Allantoin

cleanser

 

Serum C25

Skyddande dagcreme som används mot pigmenteringar och rynkor. Ger huden en otrolig lyster i och med den höga halten av stabilierat c-vitamin.

Serum C25 innehåller en banbrytande formulering med antioxidanter som gör det möjligt att effektivt motverka fria radikaler och ger ett tryggt skydd mot solens strålan och luftföroreningar. På så sätt kan de utlösande faktorerna för rynkor och fläckar hållas i schack och begränsas. Askorbosilan C (stabilt derivat av C-vitamin), skyddar kollagenfibrerna och upprätthåller hudens hydrering.

Aktiva ingredienser:

Methylsilanol ascorbate 25%
Vitamin A
Vitamins B, B5
Vitamin E
Polyphenols

serum_2

 

Hyal Ceutic

24 hours creme som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Har även en upp plumpande effekt då den innehåller mycket hyaloronsyra. Fungera även som en creme som används för att upprätthålla resultat av hyaluronsyrainjektionen.

Aktiva ingredienser:

Aloe vera 10 %
Hyaluronic acid 5.5%
Shea butter 4%
Jojoba oil 2.5%
Vitamin E

hyal

 

K-Ceutic

K- Ceutic har nu förbättrat solskydd med SPF 50 samt en förbättrad täckning för röd och irriterad hud.

Nya förbättrade K-Ceutic! Reparationscreme som skyddar och ger huden näring. Den återställer hudens microbalans så att svullnad och rodnad minimeras. Motverkar fria radikaler och främjar kollagenproduktionen och cellförnyelsen. Motverkar pigmentojämnheter och skyddar mot sol. Effektiv att använda efter kemisk peeling eller laser och kemisk kirurgi. K-Ceutic har mycket goda resultat på rosacea.

K Complex ® Bisabolol, Oenoxolone, glyceroltriester. Exklusivt från Dermaceutic laboratoriet har K Complex ® en trippel effekt på huden; helande samt anti-inflammatorisk verkan och en fördelaktig effekt på den perifera mikrocirkulationen

Repair Complex Glykoprotein, silanol och hyaluronsyra, oligosackarid, främjar tillväxten av keratocyter och sammanhållningen av fibroblaster samtidigt som den har en regenererande effekt på huden.

Moisturizing Complex Shea smör och MF Boost Complex ®, återskapar hudens naturliga återfuktande egenskaper och skapar en skyddande återfuktande och mjukgörande barriär.

Protective Complex Sojaböns flavonoider, UVA och UVB filter, SPF 50. Icke-allergiframkallande, fotostabila filter och optimalt UVA/UVB förhållande som ger maximalt skydd.

 k_ceutic

Yellow Cream

Specialprodukt mot pigmenteringar. Innehåller höga halter av depigmenterande och exfolierande ämnen. Används med fördel tillsammans med Light ceutic. Yellow cream är ett alternativ till hydrokinonbaserade preparat.

Aktiva ingredienser:

Depigmenting agents:
Bearberry extract
Kojic acid
Morus alba
Exfoliating agents:
A.H.A.
Salicylic acid

Produkten är parfym och paraben fri.

 yellow-cream-img

Sun Ceutic

Nu i större förpackning – 50ml. Sun Ceutic är en solskyddcreme med solskyddsfaktor 50. Den hjälper till att motverka uppkomsten av pigmentfläckar och innehåller både minerala och fysikaliskt filter. I Sun Ceutic finns också ett närande och åldersmotverkande komplex.

Aktiva ingredienser:

  • Anti-ageing complex: hyaluronic acid 1%,
  • Aloe vera 2% and phycosaccharide AIP 5%
  • Chemical filters: ethylhexyl methoxycinnamate,
  • Tinosorb M, uvinul A+ and ensulizole
  • Mineral sunscreens: zinc oxide and titanium dioxide.

Produkten är parfym och paraben fri.

sunc_ceutic

 

Mask peel

Mask 15 är en peeling mask som tar bort orenheter och döda hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och tar bort överskott av talg. Reducerar stratum corneums tjocklek för att mjukgöra huden.

Aktiva ingredienser:

Glycolic acid 15 %
Bentonite

Produkten är parfym och paraben fri.

Kontraindikationer:

Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie, bör du avstå från att använda dessa produkter i minst två veckor före behandling med denna produkt.

Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter.

mask_1