Undermeny

Restylane Skincare

VARFÖR RESTYLANE SKINCARE GER EN BÄTTRE EFFEKT

Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane. Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*. Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.

Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter.

* Hyaluronsyra är en vattenbindande substans som bidrar till att göra huden mjuk och elastisk.

Samtliga beståndsdelar i Restylane skincares produkter har skapats för att aktivt föryngra och ge näring åt huden. Medan många andra hudvårdsprodukter bara fokuserar på de aktiva ingredienserna (som vitaminer och ceramider), har Restylane skincares cremer även en noggrant sammansatt bas som maximerar hudens förmåga att absorbera både fukt och de aktiva ingredienserna.När det gäller just aktiva ingredienser (aktiver) värdesätter vi enkelhet och effektivitet framför kvantitet. Och det gör din hud också. Detta innebär att istället för att använda minimala doser av flera aktiver med motstridiga egenskaper, väljer vi de rätta aktiverna i precis rätt dos. Slutligen, för att stärka de naturliga egenskaperna som finns i Restylane skincares produkter undviker vi i största möjliga utsträckning ämnen som är främmande för huden, så som emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor.

 

Skonsammare rengöring med Restylane Facial Cleanser

Varje gång du rengör ditt ansikte riskerar du att förlora viktiga lipider, antioxidanter och vattenbindande ämnen. Därför måste rengöringen vara så mild och skonsam som möjligt för att bevara hudens hälsosamma och naturliga balans. De skyddande organiska oljor och ceramider i Restylane Facial Cleanser gör din hud mjuk och smidig.

Restylane Facial Cleanser rengör huden och avlägsnar make-up skonsamt och effektivt, vilket gör din hud mjuk och skimrande.

FacialCleanser_L

 

Förbered dig för en fantastisk dag med Restylane Day Cream SPF 15

Restylane Day Cream SPF 15 är en återfuktande creme som passar alla hudtyper. Creme-basen är väldigt nära hudens egen struktur och uppbyggnad, vilket medför att den hjälper till att bygga upp hudens egen skyddsbarriär som skyddar oss från yttre påverkan så som stress och föroreningar.

Restylane Day Cream innehåller bara aktiva ingredienser som förbättrar hudens egen naturliga skyddande förmåga och ger en balanserad hud.

En kontinuerlig användning av cremen bidrar till ökad återfuktning, mjukhet och vacker hud samtidigt som den skyddar din hud från UV-strålning.

Innehåller:

Stabiliserad hyaluronsyra, Niacinamider, Creatine, Acetyl Carnitine, Piperine och Ceramide 3

DayCreamSPF15_L

 

 

Verklig vitalisering med Restylane Day Cream

Restylane Day Cream är en mjuk fuktighetscreme som passar för alla hudtyper. Eftersom cremens bas är mycket lik hudens, hjälper den till att bygga upp din egen skyddande hudbarriär och skyddar din hud från föroreningar och stress. Restylane Day Cream innehåller aktiva beståndsdelar som förbättrar hudens renande förmåga och ger upphov till mjuk och frisk hud.

Med regelbunden användning av cremen återfår huden sin balans som resulterar i förbättrad återfuktning, mjukhet och lyster.

Innehåller:Stabiliserad hyaluronsyra, DMS®, Niacinamid, Kreatin, Acetyl Karnitin, Piperin och Ceramide

DayCream_L

Vackra ögon med Restylane Eye Serum

Restylane Eye Serum är ett serum som är perfekt anpassad till det känsliga området runt ögonen. Serumet innehåller naturliga oljor och aktiva ingredienser som gör huden mjuk och reducerar mörka ringar under ögonen.

Restylane Eye Serum innehåller även ämnen som förbättrar elasticiteten och cirkulationen i området runt ögonen. Detta resulterar även i mindre vätskeansamlingar, vilket i sin tur bidrar till att reducera svullnad och eventuella påsar under ögonen.

En hög dos av NASHA™ partiklar i serumet återfuktar huden och ger en fantastisk lyster.

Innehåller:

Stabiliserad hyaluronsyra, Eyeseryl, Lingonberry seed oil

EyeSerum_L

Genuin föryngring med Restylane Night Serum

Restylane Night Serum är en mycket fyllig och aktiv mikroformulering. Den unika formeln ger en mycket hög spridning och penetrering av aktiva ingredienser till din hud nattetid. Restylane Night Serum innehåller en hög dos retinol i en stabil och mycket absorberbar form. Retinol är en av de mest effektiva aktiva ingredienserna för att minska rynkor och åldersfläckar samt motverka förlust av elasticitet. Serumet innehåller också en hög dos antioxidanter. Antioxidanter betraktas som gynnsamma för att bromsa upp åldersprocesserna i kroppen.

Synliga resultat kan förväntas inom en månad. Hudens fasthet och fuktbalans kommer att förbättras, vilket ger upphov till en spänstigare och jämnare hy med mer lyster *.

Innehåller:

Stabiliserad hyaluronsyra, Retinol 0,4%, Curcumine och Ceramide 3

* Studie: Rapport om en pilotstudie av ett serum som innehåller höga doser av retinol och Ceramide III på ansiktshud som åldrats genom solbestrålning. Resultaten visade en gradvis förbättring av rynkdjup och ojämnheter i huden med i genomsnitt på 42% resp. 38% minskning efter 12 veckors behandling.

NightSerum_L

Återställ, förnya och bevara med Restylane Night Cream

Restylane Night Cream är en fyllig fuktighetscreme som passar alla hudtyper. Eftersom cremens bas liknar hudens struktur bidrar den till att bygga upp dinegen skyddande hudbarriär och tillåter huden att andas och återhämta sig på natten. Restylane Night Cream innehåller aktiva beståndsdelar som hjälper till att motverka hudens åldrande, samtidigt som den skyddar din huds naturliga balans och skönhet.

Restylane Night Cream förbättrar din huds naturliga funktioner på så kort tid som fyra veckor vilket resulterar i en vacker och len hy *.

Innehåller:

Stabiliserad hyaluronsyra, DMS®, glycyrrhetinsyra, kärnextrakt från Avena Sativa och Ceramide 3

* Studie: Rapport om en pilotstudie av en creme som innehåller de aktiva ämnena glycyrrhetinsyra och avenantramider tillsammans med ett hudimiterande medel (DMS) för behandling av patienter med atopisk dermatit. Resultaten visade en förbättring i SASSAD poäng, vilket tyder på en anti-irriterande och lugnande effekt.

NightCream_L