Hårborttagning i Göteborg

Hårborttagning med Powerlite® 600 IPL

Med mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden när det kommer till hårborttagning. Vår kundnöjdhet har gjort oss till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus) i Sverige och i Japan, som är världens näst största skönhetsmarknad.

Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls. Vårt unika patent, tillsammans med vårt tripple safety system, gör att vi kan behandla på hög effekt med minimal smärta utan biverkningar. Alla våra Powerlite IPL är vattenkylda. Våra Powerlite maskiner är CE-märkta och FDA-godkända. Vi har även modeller som är Medicinskt Certifierade samt medicinskt CE-märkta enligt MDD93/42/EEC.

Powerlite® belönas genom användare världen över för dess användarvänlighet, mångsidighet och för de fina resultaten. Personer som har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 10 år senare.

Hårborttagning

 

Powerlite IPL tar bort oönskad hårväxt för alltid!

Med hjälp av intensivt pulserande ljus (IPL). Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram.
Den är snabb, säker och ger permanent hårreducering efter ett fåtal behandlingar. Behandlingen kan utföras både i ansiktet och på kroppen.
Powerlite IPL har funnits på marknaden i drygt 10 år och har idag mer än 1,5 miljoner nöjda, hårfria kunder.
Det är en vetenskapligt beprövad och säker metod för att ta bort oönskad hårväxt. Förutom hårborttagning får du på köpet en effektiv nybildning av kollagen och elastin vilket ger en friskare och fräschare hud.

Före                                                                                                            Efter

P1000201P1000202

 

 

Att tänka på inför behandlingen:
Man ska undvika solen, använd gärna solskydd med minst spf 30 året runt. För bästa behandlingsresultat ska man vara så blek i huden man bara kan och håren ska vara så mörka som möjligt. Det krävs minst 4 behandlingar oftast fler för att allt hår ska försvinna permanent. Det beror på att håren växer i olika faser och de hår som är i sin anagena fas tillväxtfasen är de hår som försvinner efter varje behandling. Vi följer hårets växtcykel, så behandling sker var 6-8 vecka. Viktigt att använda solskydd under hela behandlingsperioden

Är du intresserad av hårborttagning och slippa oönskad hårväxt? Då är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-81 15 16 eller besök oss på Norra Allegatan 7 i Göteborg.