Hudföryngring

Powerlite Needle Pen

Nyhet hos Laserspecialisten!

Powerlite Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar. Powerlite Needle Pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra.
Powerlite Needle Pen är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar, behandlingen är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nållängden anpassas under behandlingen.

Behandlingsindikationer
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Håravfall
Behandlingen med Powerlite Needle Pen System är snabb, säker och effektiv! Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Hudföryngring med Powerlite® 600 IPL

Med mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Vår kundnöjdhet har gjort oss till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus) i Sverige och i Japan, som är världens näst största skönhetsmarknad.

Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls. Vårt unika patent, tillsammans med vårt tripple safety system, gör att vi kan behandla på hög effekt med minimal smärta utan biverkningar. Alla våra Powerlite IPL är vattenkylda. Våra Powerlite maskiner är CE-märkta och FDA-godkända. Vi har även modeller som är Medicinskt Certifierade samt medicinskt CE-märkta enligt MDD93/42/EEC.

Powerlite® belönas genom användare världen över för dess användarvänlighet, mångsidighet och för de fina resultaten. Personer som har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 10 år senare.

Powerlite IPL för vacker, frisk och ungdomlig hy.
Behandlingen kan göras på lunchen och är helt utan återhämtningstid.
Den har genom gått produktutveckling, tester,forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med läkare och hudterapeuter.
Det är en modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension.Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.

Powerlite IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina solskador, åldersfläckar eller ytliga blodkärl. IPL behandlingar är även bra mot Rosacea och lugnar huden.

Att tänka på inför behandlingen:
Undvik solen använd gärna solskydd med minst spf 30 året runt. För bästa behandlingsresultat ska man va så blek i huden man bara kan. Under pågående behandling är det jätteviktigt att ha solskydd på dagen. För ett bra resultat krävs 4-5 behandlingar. När det gäller pigment och kärl är behandlingsantalet svårt att bedömma, utan man får se hur resultatet ser ut efter varje behandling. Gäller det behandling av rosacea behandlar man på låg styrka och gärna 6-7 behandlingar.